Google Image |
ဂ်င္းရဲ႕ ေဆးဘက္၀င္ပံုကို စာေစာင္တစ္ခုမွာ ေရးထားတာ ေတြ႕လိုက္ရပါတယ္။ ထိုစာေစာင္တြင္ ေရးထားသည္မွာ မျပည့္စံုေသးပါ။ က်ေတာ္ ငယ္ငယ္က ဆိုလွ်င္ ဂ်င္းျပဳတ္ေရ တစ္ပတ္တစ္ႀကိမ္ခန္႔ ေသာက္ရ ပါတယ္။ ကိုယ္လက္နာက်င္လို႔ အဖိုး ျဖစ္တဲ့သူက ေသာက္ခိုင္း ေလ့ရွိတယ္။ ဂ်င္းကိုပါးပါးလွီးၿပီး သၾကားနဲ႔ ေရာ၍ ေရဆူေအာင္ျပဳတ္ၿပီး အေအးခံကာ ေသာက္ပါက ကိုယ္လက္နာက်င္ မႈေတြသက္သာ ေစပါတယ္။ အေကာင္းဆံုး ကေတာ့ ထန္လွ်က္နဲ႕ ေရာ၍ ျပဳတ္ေသာက္ျခင္းပါပဲ။ အမ်ိဳးသမီးတြက္ ခ်ည္းသက္သက္ မဟုတ္ပါ။ အမ်ိဳးသားမ်ားလည္း ေသာက္ႏိုင္ေသာ ေဆးတစ္ခြက္ျဖစ္ပါတယ္။
Google Image |
ဆာမိတို႕ ႏိုင္ငံမွာဆိုလွ်င္ ဂ်င္ဂ်ာတီး ဆိုၿပီး ေရာင္းၾကပါတယ္။ ဂ်င္းကို အစိမ္းစားျခင္းက ျပဳတ္ေသာက္ျခင္းထက္ေကာင္းပါတယ္။ အစိမ္းသုတ္စားလို ပါက ပါးပါးလွီးၿပီး ဆားနဲ႕နယ္ပါ။ ၁၀ မိနစ္ခန္႔ထားၿပီးေနာက္ ၎ဆားမ်ားအား ေဆးထုတ္၍ သုတ္စားႏိုင္ပါတယ္။ အိုစိမ္ထားတဲ့ ဂ်င္းကိုသုတ္စားပါက ခဲဆိပ့္ မ်ားပါ၀င္ႏိုင္ပါတယ္။ အေကာင္းဆံုးအႀကံေပးရင္ မိမိကိုယ္တိုင္ လတ္လတ္ဆတ္ ဆတ္ဂ်င္းကို ပါးပါးလွီး သုတ္စားတာအေကာင္းဆံုးပါလို႕ ေျပာလိုက္ပါရေစ။